följ mig...

måndag 31 december 2012

FUCK CANCER & RUN!!

Tjohooooooooooo!!!!!!'
Jag sprang 10 km på 55:25
Jag är så glad, så nöjd och sååååå trött :-)))
Det tog på krafterna att ta sig igenom banan i hällande regn och delvis motvind. Men ändå var det här det enklaste loppet jag sprungit.
För jag sprang ju :-) Jag har klarat ett av min mål, som var att genomföra Sylvesterloppet. Mitt hemliga mål var att springa det under 1 timma, men det var inget jag ens nämnt till någon. För jag skall nog bara var tacksam att jag orkade ta mig runt.
Men när starskottet  gick och jag klickade igång min löparklocka, så vaknade en liten envis jävel i mig. Som lite hest, men förföriskt viskade: -Spring, spring.. Ni vet lite som Gollum i Sagan om Ringen; My precious.... -Spring, spring, spring snabbare. Inget är värre än cancer, så bara spring för allt vad tygen håller...
Åh det gjorde jag. Aldrig trodde jag att jag skulle orka hela vägen. För det är (i min värld) en avgrunds stor skillnad på 59:59 som jag hoppades på, och 55:25 som jag tog mig i mål på.

Så tack alla ni som hejat på mig, som trott på mig. Som skickat hälsningar och så Polly. Polly är min fd. granne och hon var funktionär. Så jag kan lova att jag har hennes underbara hyllning och hejar rop att tacka för minst 1:30 minuter. För shiiit vad hennes glada "high five" gav mig energi.

Åh mål stog Casey, Ellen och brorsan. Love u all!!!
Lycklig!! I målfållan gör jag "Fuck cancer"
Min hemmagjorda t-shirt. Så fort jag tvekade lite tänkte jag på varför jag sprang. Men jag skulle nog tagit hjälp av Annica och Karin, för trycket blev helt skevt :-)) Men... budskapet tydligt!!!
Mina supportrar!!!!
Traditionell nyårs lunch på Farellis
Åh så kom söta Claudia, tack för god mat och super nice service. Farellis är alltid ett säkert kort!!!
Jag var rätt mätt, men en lite tugga på min medalj för att känna riktigt hur skönt det var, orkade jag så klart :-))3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack snälla du!!!!
   Tog ett tag innan jag insåg hur man svarar på inlägg :-)
   kram tillbaka

   Radera
 2. Så jäkla GRYM! All kärlek och massa respekt till dig Vackra! Ses imorgon : )<3<3<3

  SvaraRadera