följ mig...

MINA PRIVATA MÅL (fuck cancer & run)

-Vad har du för mål?
-Va, säger jag. Vad har du för mål?? Brorsan tittar uppfordrande på mig.
Han sätter sig på sängkanten, min gamla trotjänare från Ikea gungar betänkligt till när hans 94 vältränade kilon, slänger sig ner på min sängkant. Tre veckor efter operationen.
-Vad har du för MÅL???
-Vad menar du, säger jag. Vad då mål?
-Ähhhä, lyckas jag trycka fram... mål... att överleva föreslår jag (mer för att ha något att säga än att jag verkligen tänkt efter). 
-Du måste ha ett personligt mål. Ett konkret mål, som vi alla kan följa, som kommer att få dig att kämpa och inte ge upp. Ett mål som vi kan bryta ner i små, små delmål.
-Jaha, tänker jag och lägger pannan i djupa veck.
Jag grubblar och grubblar. Brorsan ger sig inte, (vilket imponerar stort på mig, vanligtvis storebror-tröttnar han på mig efter tio minuter). Jag tänker och tänker. Och tänker och tänker. Jag snabb spolar den sista månaden.
En urinvägsinflammation, som blir en gyn-undersökning som leder till röntgen och blodprover, där i mellan Marathon du Medoc, sedan värsta, hemska operationen, där de tog bort ALLT.

-Skall min lillebror komma hit och prata "mål"med mig? (Det är jag som är familjens "Del Carnegie fan", som gått kurser och läst böcker. Föreläst och skrivit mållistor i flera år). 
Bara för att han ögnat igenom några broschyrer, gör väl inte det honom till någon djävla cancer-coach, tänker jag och försöker vända mig om.
-Cecilia Hedström, säger han med hög röst. (rätt bestämd är den också.) Vad har DU för mål?
-Nej, säger han och skakar på huvudet. Överleva vet vi redan nu att du skall göra, så det räknas inte.

Cellgiftsbehandling så fort jag kan sitta upp och här är jag nu 3 veckor efter operationen, med svullen mage och insjunken rumpa. Med en jobbig brorsa som vill att jag skall sätta upp ett mål.

Så efter noggrant övervägande har jag nu bestämt att mitt mål blir:
1. Fuck my Cancer.
2. Springa Sylvesterloppet på nyårsafton - check!! 
3. Springa Seedningloppet i mars. - check
3. Springa Göteborgs Varvet under 2 timmar (personbästa 1:54:58)
4. Springa Marathon du Medoc under 5 timmar.
5. Göra en utställning från tiden i Cancer-branschen
6. Få min blogg att bli en inspiration för andra i samma situation, att dela med mig av     
    användbara tips, idéer och kontakter.
7. Bli mig själv igen!!!


3 kommentarer:

 1. Stå på dig gumman.
  många kramar
  /ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Jag lovar!! Vi har jufaktiskt Visingsö24H att se fram emot, men vi syns innan dess hoppas jag! kramar i massor!

  SvaraRadera