följ mig...

CELLGIFTER & BIOLOGISK MEDICIN (Så här skall jag bli frisk)

Cellgifter och biologisk medicin går hand i hand för väldigt många människor, men tyvärr inte i Sverige.
Här anses det fortfarande som hokus-pokus och det är i stort sett bara Vidarkliniken i Järna där du kan bli behandlad med biologisk medicin. Det räcker dock att du åker till Damnark där synen på alternativa eller kompletterande behandlingsformer är lite modernare och åker du till Tyskland så är det "vanliga" skolmedicin-läkare som skriver ut den biologiska medicinen tillsammans med den traditionella.
Där väljer patienten själv om den vill göra en komplemeterande behandling. Och det gör tydligen över 60% av alla cancer patienter. Sedan används biologisk medicin så klart till alla typer av sjukdomstillstånd. 
Så det är synd att synen på komplementerande behandlingsformer så som biologisk medicin inte används här, för det skulle kunna rädda så många fler liv.
Men jag är övertygad om att det i framtiden kommer att bli så. Se bara på hur synen på akupunktur ändrats de sista 15 åren. 
Jag behandlas just nu med vanliga cellgifter men också med biologisk medicin som jag finansierar själv. För jag vågar inte chansa.
För jag vet att det fungerar. Sedan finns det biologisk medicin som man inte blandar med vanliga cellgifter, så som man gör på Vidarkliniken. Det skulle jag inte heller våga chansa på.

Min mamma fick tyvärr inte samma fina behandling och bemötande på Borås Lasarett som jag har fått här i Göteborg. Så när cancern äntligen upptäcktes fick hon en dödsdom: 1 -1,5 år att leva, för cancern hade spridit sig, Manlingt Lymfom. Min mamma som var en sann kick-ass kvinna. Hon underkastade sig så klart den vanliga vården, med cellgifter och strålning. Men tog kontakt med alla tänkbara andra behandlings former och hittade slutligen Antroposoferna och Vidarkliniken, ett synsätt och behadlingsform som passade min mamma bra.
Så när den traditionella vården inte kunde erbjuda henne mer hjälp, åkte hon till Vidarkliniken och fortsatte sin behandling där. Blev nästan frisk, i alla fall stark nog att kunna ta emot en ny omgång cellgifter och strålning.
När hennes kropp var helt utslagen av den starka behandlingen åkte hon till Vidarkliniken igen. Och så höll hon på i över 9 år! Hennes envisa inställning, vilja att leva, modet att prova en ny behandlingsform gjorde att hon levde 8 år längre än vad läkaren i Borås sa till henne 1989. Så visst fungerar det. 

Så jag kommer att ta mina 6 omgångar cellgifter var tredje vecka, men samtidigt tar jag även min biologisk medicin. Där får jag två olika sprutor en gång i veckan och den behandlingen tar 3 månader.

Så vill du veta mer om mina val och beslut så kontakta mig så klart. Eller så ringer du direkt till Evanglos Andreopoulos klicka på  hans namn så kommer du direkt till hans hemsida!2 kommentarer:

 1. Hej, så glad jag är att jag hittade din blogg, via Gyncancer-nätverket.
  Själv fick jag cervixcancer 2010 med metastaser i lymforna och behandlades med hela cocktailen av strålning, cellgifter etc.
  Jag är väldigt mycket för komplementär medicin och är nyfiken på vad du får för behandling, vad sprutorna innehåller.
  Jag skrev en bok som kom ut 2012 "Min cancer - en resa i kropp och själ" som jag fått otroligt fin respons på. Jag ville dela med mig vad jag gjorde för att må så bra som jag gjorde.
  Lycka till med allt framöver,
  Kram Solweig Wessman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Solwig!!
   Förlåt att jag missat att svara, men av någon anledning så har jag inte sett ditt inlägg.
   Jag skall så klart googla på din bok!! Jag vet inte riktigt vad jag får för medicin av Evangelos, lika lite som jag på rak arm kan svara på vad jag fick för cellgifter :-)
   Du får gärna maila mig på cecilia@fcancerandrun.com
   kram och tack för ditt inlägg!!!

   Radera