följ mig...

CELLGIFTER & BIOLOGISK MEDICIN (Så här skall jag bli frisk)

Cellgifter och biologisk medicin går hand i hand för väldigt många människor, men tyvärr inte i Sverige.
Här anses det fortfarande som hokus-pokus och det är i stort sett bara Vidarkliniken i Järna där du kan bli behandlad med biologisk medicin. Det räcker dock att du åker till Damnark där synen på alternativa eller kompletterande behandlingsformer är lite modernare och åker du till Tyskland så är det "vanliga" skolmedicin-läkare som skriver ut den biologiska medicinen tillsammans med den traditionella.
Där väljer patienten själv om den vill göra en komplemeterande behandling. Och det gör tydligen över 60% av alla cancer patienter. Sedan används biologisk medicin så klart till alla typer av sjukdomstillstånd. 
Så det är synd att synen på komplementerande behandlingsformer så som biologisk medicin inte används här, för det skulle kunna rädda så många fler liv.
Men jag är övertygad om att det i framtiden kommer att bli så. Se bara på hur synen på akupunktur ändrats de sista 15 åren. 
Jag behandlas just nu med vanliga cellgifter men också med biologisk medicin som jag finansierar själv. För jag vågar inte chansa.
För jag vet att det fungerar. Sedan finns det biologisk medicin som man inte blandar med vanliga cellgifter, så som man gör på Vidarkliniken. Det skulle jag inte heller våga chansa på.

Min mamma fick tyvärr inte samma fina behandling och bemötande på Borås Lasarett som jag har fått här i Göteborg. Så när cancern äntligen upptäcktes fick hon en dödsdom: 1 -1,5 år att leva, för cancern hade spridit sig, Manlingt Lymfom. Min mamma som var en sann kick-ass kvinna. Hon underkastade sig så klart den vanliga vården, med cellgifter och strålning. Men tog kontakt med alla tänkbara andra behandlings former och hittade slutligen Antroposoferna och Vidarkliniken, ett synsätt och behadlingsform som passade min mamma bra.
Så när den traditionella vården inte kunde erbjuda henne mer hjälp, åkte hon till Vidarkliniken och fortsatte sin behandling där. Blev nästan frisk, i alla fall stark nog att kunna ta emot en ny omgång cellgifter och strålning.
När hennes kropp var helt utslagen av den starka behandlingen åkte hon till Vidarkliniken igen. Och så höll hon på i över 9 år! Hennes envisa inställning, vilja att leva, modet att prova en ny behandlingsform gjorde att hon levde 8 år längre än vad läkaren i Borås sa till henne 1989. Så visst fungerar det. 

Så jag kommer att ta mina 6 omgångar cellgifter var tredje vecka, men samtidigt tar jag även min biologisk medicin. Där får jag två olika sprutor en gång i veckan och den behandlingen tar 3 månader.

Så vill du veta mer om mina val och beslut så kontakta mig så klart. Eller så ringer du direkt till Evanglos Andreopoulos klicka på  hans namn så kommer du direkt till hans hemsida!3 kommentarer:

 1. Hej, så glad jag är att jag hittade din blogg, via Gyncancer-nätverket.
  Själv fick jag cervixcancer 2010 med metastaser i lymforna och behandlades med hela cocktailen av strålning, cellgifter etc.
  Jag är väldigt mycket för komplementär medicin och är nyfiken på vad du får för behandling, vad sprutorna innehåller.
  Jag skrev en bok som kom ut 2012 "Min cancer - en resa i kropp och själ" som jag fått otroligt fin respons på. Jag ville dela med mig vad jag gjorde för att må så bra som jag gjorde.
  Lycka till med allt framöver,
  Kram Solweig Wessman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Solwig!!
   Förlåt att jag missat att svara, men av någon anledning så har jag inte sett ditt inlägg.
   Jag skall så klart googla på din bok!! Jag vet inte riktigt vad jag får för medicin av Evangelos, lika lite som jag på rak arm kan svara på vad jag fick för cellgifter :-)
   Du får gärna maila mig på cecilia@fcancerandrun.com
   kram och tack för ditt inlägg!!!

   Radera
 2. Hej vänner, Mitt namn är Adrea Maria, från Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen. Jag vet inte riktigt mycket hur sakerna fungerar här men jag har läst bra vittnesbörd om hur man återställer förlorat förhållande och att göra ett äktenskapsarbete online bloggkommentarer och jag vill också lägga till lite av Mitt eget livserfarenhet här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja sig. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det hände mig för några år sedan, efter att ha varit gift med min man Andrea, i mer än 6 år har vi inget barn av oss, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
  Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
  Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
  Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att dela med sig av de här goda nyheterna här, så att alla som har liknande äktenskap / relationskris kontaktar Dr.Oduduwa Love spell snabb lösning. kärleksspell återställer ex-kärlekspartner, kärleksspell för att stoppa skilsmässa, stava för att avsluta äktenskapet. Traditionella rötter och örter för att bota blodcancer
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera