följ mig...

VEM ÄR JAG?

Ganska lätt att svara på :-)
En som gillar roliga saker. 
Som vill så mycket, men ändå är väldigt nöjd, med hur jag har det (hittills, det behöver ju inte bli mer cancer, tack). 
Som hoppas att jag aldrig blir bitter och elak. 
Som gillar att dansa på coola nattklubbar och dricka skumpa. Hångla och skratta. 
Som letat efter livslång kärlek så länge jag kan minnas :-) (kärlek har det visserligen varit gott om, men inte så långa :-) 
Vill jag något så kämpar jag. 
Jag bor i världens bästa stad, med världens bästa dotter, vi kan titta ner på ett blåsigt Avenyn från vårt vardagsrum. 
Ibland oroar mig lite över min lilla firma, men sliter på så gott det går :-) 

En aldrig sinande optimist, med rätt naiv världsbild, entusiastiskt och alltid glad. Älskar människor och på att fundera på hur andra människor gör sina val. Numer väldigt kort närminne (cellgifterna) så missar jag att svara på ett sms, beror det troligtvis på att jag glömt trycka på skicka, lika så har logiskt tänkande blivit skitsvårt :-)

Kastar mig gärna in i galna projekt som jag inte alltid slutför, men min konstnärssjäl måste ju också gödas. En fighter med känslig själ, som väldigt lätt blir sårad och missförstådd.
Lätt för att förlåta och lätt för att gråta, vill gärna vara tuff och klarar sig själv.
Men älskar att bli omhändertagen.

Oroar mig lite för att man måste bli "annorlunda" för att man får cancer?
Måste man bli en djuping som inser livets mysterier?
En som varvar ner och carpe diemar hela dagen?
För jag vill nog vara jag.
Så klart, lite smartare, lite snabbare och lite super-power-krafter (kommer inte det automatiskt med cell-gifterna?) tackar jag ju inte nej till. Men annars är jag nöjd :-)

MIN FAMILJ, VÄNNER  & KÄRLEK
Nöjd över min lilla firma, som jag slutligen vågade ombilda till AB, som försörjer mig och min älskade lilla Casey. Hon är min livs stolthet och gärning. Som funnits med hela vägen. Som stöttat och förmanat, piskat när jag vikt mig och överöst kärlek och beröm när jag vågat. Tack älskade Casey!

Min älskade Lilla-syster yster Ellie som är livets gåta, med en vacker själ du aldrig riktigt når, men som alltid finns där med, en förståelse och en kärlek som få förmå förmedla.
Min knasiga, underbara, snälla pappa, en vacker mamma i himmelen och en fantastisk mamma här på jorden. Den snällaste Lillebror, som kanske inte är så yster :-) men som ger mitt vingliga liv lite ordning och reda.

Åh så min älskade familj som jag inte fått, utan som jag valt, Morgan & Rikard. Bästa i världen, bara synd att Mexico ligger så långt borta. Karin i Sexdrega. Min själsfrände Katharina, med en hjärna så skarp att man vill gifta sig med henne. Alla mina söta, vackra, starka, fina väninnor som finns i mitt liv, som ringer, smsar och bara finns när jag behöver dem. Mina underbara bekanta, mina fina kunder, där några verkligen visat sig vara fantastiska medmännsikor (tack Annica för dina uppmuntrande sms).

Så får jag fortsätta med mitt liv, mina spretiga tankar och halv galna projekt, älska min dotter och ha alla andra jag älskar omkring mig. Bo kvar i vår vackra lägenhet som aldrig blir riktigt klar. Fota sköna kunder i min lilla studio, resa på äventyr, springa en marathon lite då och då.
Och. Vara. Frisk. Så. Är. Jag. Nöjd.

Vill du ha en galet bra fotograf, en skön föreläsare, en snabb make-up artist, eller bara lite stöd och uppmuntran så finns jag här. Tveka inte att höra av dig!!

Jag och min älskade lilla Casey för exakt ett år sedan!

Vackra Kajsaclara redo för gymmet
Rikard, Morgan och jag med vår inbjudan till vår Mexico fest typ 2003

Smygfotar mig själv när jag vimmelfotar på Liseberg :-)
En vanlig lördag i Hovås, strax på väg till Bosse och Linda på middag, så frisk jag ser ut!
Rikard ringer hem :-))
Mexico förra hösten med 4:e medlemmen i vår Mama Mia familj, Love You Rafael!

Min fina mage... Saknar faktiskt den och min lilla fjantiga piercing... 

Med Casey på altanen till The Swedes en helt vanlig måndag morgon i Puerto Vallarta :-)
Men god jul då :-)
Hard core tjej, med svart nagellack och blåbärs Kesella :-)Men hur söta som helst; min älskade Mogge och Casey hemma på Sjöviksvägen, det var tider det...
Casey och Rikard några år senare :-) Mini-Pride-Parade på Sjöviksvägen!
Senaste tillskottet i vår familj, Manolite från Mexico.

En sommar Torsdag i Borås
Madeleine fyller år  2011, men det är vi som vill ha uppmärksamheten :-)

Gunnel och Håkan alltid närmast mitt hjärta!!!!
Partypinglor anno 2010. Förstod vi själva hur kul vi hade då? Hur oskyldigt livet var och hur enkelt vi levde?  :-))

Casey fyller 17 år, alltid frukost på sängen!!

På färjan mellan Batam och Singapore när jag fotograferade moduler till oljeplattformar i april 2012.
Sötaste syster ysterEllie, brorsan och Casey provar min peruker :-))
Min andra lillasyster. Min älskade Karin!!!
Den skönaste ungen man kan ha!!
Vi firar cancerfira!!!
Älskade fina galna Katharina!!!!
Jag på UFO-maskerad, eller??? :-)))

Syrran och jag skall löpträna!!! Bästa lilla-syster ever :-)))
Middag med familjen Garellick!! Ps. notera att även hunden är med :-)) (på iPhonen som Nathalie håller upp :-)))
Min nya löpar kompis Katharina. Du e bäst!!


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack!!
   (sent om side :-)
   Åh det samma önskar jag dig!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hej vänner, Mitt namn är Adrea Maria, från Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen. Jag vet inte riktigt mycket hur sakerna fungerar här men jag har läst bra vittnesbörd om hur man återställer förlorat förhållande och att göra ett äktenskapsarbete online bloggkommentarer och jag vill också lägga till lite av Mitt eget livserfarenhet här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja sig. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det hände mig för några år sedan, efter att ha varit gift med min man Andrea, i mer än 6 år har vi inget barn av oss, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
  Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
  Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
  Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att dela med sig av de här goda nyheterna här, så att alla som har liknande äktenskap / relationskris kontaktar Dr.Oduduwa Love spell snabb lösning. kärleksspell återställer ex-kärlekspartner, kärleksspell för att stoppa skilsmässa, stava för att avsluta äktenskapet. Traditionella rötter och örter för att bota blodcancer
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera