följ mig...

Så HÄR TRÄNAR JAG FÖR ATT HITTA TILLBAKA

Så kom då äntligen den dagen då jag kunde gå ner till SATS Kompassen.
Gå upp för alla trappor (det var mitt löfte för att inte hetsa iväg för tidigt, orkar jag inte trapporna = orkar jag inte träna) och in på gymmet.
Fattar ni hur skönt det var?
Jag skrattade nästan högt för mig själv (måste ju tänka på imagen) :-). Peruken var på plats för att dölja en snart skallig skalle och kepsen var på plats för att dölja peruken!
Jag har kört lite yoga hemma, för att testa min form. Men då har jag mer stretchat och andats, något flöde eller snygg hund var det ju knappast tal om :-)
Så känner du dig lite seg, lite otränad,  kanske lite små-lat så är detta tillfället, för kan jag.... så kan du!
Så på med träningskläderna och häng på!!

TRÄNING:
Försöker börja varje morgon med 10 -15 minuters yoga, inget avancerat. Ibland räcker det med att bara sitta där och koncentrera sig på andningen. Då vaknar man till liv och kör lite till. Prova! Det jobbiga är inte yogan, det är att lämna den varma gossiga sängen! (speciellt om man har sällskap .-)

För att nå mitt mål, (och för att tvinga bort illamående, muskelvärk, stickningar i fötterna och fatige) så måste jag nog försöka jogga varannan dag, gymma varannan dag och promenera varje dag en liten sväng. Men med tanke på att jag vill öka i vikt skall jag inte köra 1,5 timmes promenader utan hellre en kortare jogg. Men vill man tappa vikt så kör man så klart långa sega promenader som bränner bra!

DITT MÅL: Så vad är ditt mål? En marathon? Vårruset i början av maj? Att orka 10 kg. armcurl? Att kunna stå i Krigaren utan att välta? Att orka jogga 3 km? Att bli frisk? Att inte bli sjuk?

MITT MÅL 1:
Startar onsdagen den 31 oktober 2012.
Matchvikt idag 57 kg. Mål 63 kg. innan nyår.
Mål: Genomföra (ingen tidspress alltså) Paris Marathon i snygg "fuck cancer" tröja. På ryggen skall det stå "I will survive"

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I FEBRUARI: nu 62 kilo :(
Ingen träning alls, influensa och lunghinneinflammation har satt stopp för all träning. Jag vill inte misströsta, men det gör jag... lite.
Har haft 1 PT yoga/veckan
15 min. morgonyoga nästan varje dag

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I JANUARI: nu en match vikt på 64 kilo!!!!

Gymmet 3 ggr./veckan
Löpning 3 ggr./veckan (=2,5 mil/vecka)
Body Pump 1 ggn./veckan
PT-yoga 1 ggn./veckan


SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I DECEMBER: nu 61,5 kg.
Gymmet 3 ggr./veckan
Löpning 3 ggr./veckan (=2,5 mil/vecka)
Body Pump 1 ggn./veckan
PT-yoga 1 ggn./veckan

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT i NOVEMBER: nu 59,5 kg

GYM-TRÄNING PÅ GYMMET:
Alla övningar skall utföras sittande säger min läkare. Rena magövningar får vänta några veckor till. Lösa vikter och lite maskiner. Armar, axlar och ben/rumpa. Rygg blir svårt när man inte får koppla in magen.
Målet är 4 ggr/v. 30 minuters pass

LÖPNING:
Tog i för hårt när jag började med löpning den 4 nov. (8:an Skatås, jogg varvat med löpning. 2 dagar i rad blev för mycket :-) så jag skjuter på debuten 14 dagar.
Målet är: Tålamod Cecilia, tålamod!

POWER WALK
7,5:an i Skatås. En super kuperad bana med trappor och väldigt branta backar, bra puls och flås får man även om man går... snabbt vill säga :-) den här skall jag köra minst 2 ggr. i veckan tills jag kan springa!
Målet är 2 ggr./v. 1,10 minuters turer.

YOGA:
Hemma på morgonen (lite) och PT-yoga med Caroline M Smith.
Målet är 5 ggr./v. (10-15 minuters pass)1 kommentar:

 1. Hej vänner, Mitt namn är Adrea Maria, från Stockholm-Sverige. Jag är ny här på den här bloggen. Jag vet inte riktigt mycket hur sakerna fungerar här men jag har läst bra vittnesbörd om hur man återställer förlorat förhållande och att göra ett äktenskapsarbete online bloggkommentarer och jag vill också lägga till lite av Mitt eget livserfarenhet här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning på relationsproblem, som att komma tillbaka med ex-kärlekspartner, hur man räddar ett brutet äktenskap och hur man slutar skilja sig. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det hände mig för några år sedan, efter att ha varit gift med min man Andrea, i mer än 6 år har vi inget barn av oss, jag kunde inte bli gravid efter så många års äktenskap. Detta var ett stort problem som jag hade med min man Anderson, han tror att allt hopp är borta och felet var att jag inte blev gravid, han bröt upp med mig på grund av det här problemet att jag inte kunde bli gravid, förklarade jag för honom och gjorde allt för att få honom att förstå att han skulle komma hem, jag besökte läkare för personlig rådgivning, jag vill ha min man tillbaka i mitt liv, jag älskar honom så mycket. Jag bad honom att återvända med allt, jag lovade honom och familjemedlemmar pratade med honom att problemet inte är att jag inte har ett barn men han vägrade. Jag förklarade mitt äktenskapsproblem till min bästa vän, en kollega på arbetsbyrån och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en Spiritualist Love-spell caster för att återvända till min man hemma och välsigna mig med livmodern. Jag har redan läst så mycket online om den här samma spellcaster mannen som mina vänner rådde mig att kontakta Dr.Oduduwa den stora herbalisten från en tropisk Sahara afrikana region, som kan hjälpa mig att lansera en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men Jag är den typ som aldrig gillade att tro på andlig kraft eller stavar, jag hade inget val jag gav det ett försök, jag skickar meddelande till Oduduwa privat kontaktadress stavningskanalen. Oduduwa berättade att han kan hjälpa mig, han försäkrar mig att det inte var något problem med mig att allt kommer att bli bra inom 7 dagar efter stavning och förtrollande böner tror jag och väntade tålmodigt på den sjunde dagen att komma eftersom jag inte kan vänta med att se mitt hjärta önskar bli sant. Oduduwa den andliga spellmaster kastade stavningen i luften, och gjorde alla andra stavnings charmar på min vägnar i sitt tempel vid midnatt.
  Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, se Anderson min man ringde mig på telefon, jag blev så lyckligt förbluffad, jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min mans röst, vi hade en lång konversation och ber om ursäkt för mig. Han återvänder hem inom 7 dagar som Oduduwa har sagt det. Två månader efter att jag kände mig feberig, besökte jag familjen läkare för check-up, se jag var tre veckor gravid efter att min man kom tillbaka hemma.
  Jag är så glad idag för att jag i förra månaden födde en pojke, efter många år i äktenskap utan att ha barn, lät Oduduwa en charmspell för att återvända min man hemma till mig och han förberedde en växtbaserad rotting, traditionell hjärnskakning medicin för att ge mig graviditet för att få ett barn.
  Glädje och glädje i hjärtat är för mycket, jag lovade redan Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis om sitt bra arbete efter att resultatet har blivit framgångsrikt, det var väldigt enkelt och enkelt för mig att arbeta och följa Droduduwa-instruktioner. Det fungerar perfekt för mig utan några biverkningar. Jag har denna goda avsikt att dela med sig av de här goda nyheterna här, så att alla som har liknande äktenskap / relationskris kontaktar Dr.Oduduwa Love spell snabb lösning. kärleksspell återställer ex-kärlekspartner, kärleksspell för att stoppa skilsmässa, stava för att avsluta äktenskapet. Traditionella rötter och örter för att bota blodcancer
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera