följ mig...

Så HÄR TRÄNAR JAG FÖR ATT HITTA TILLBAKA

Så kom då äntligen den dagen då jag kunde gå ner till SATS Kompassen.
Gå upp för alla trappor (det var mitt löfte för att inte hetsa iväg för tidigt, orkar jag inte trapporna = orkar jag inte träna) och in på gymmet.
Fattar ni hur skönt det var?
Jag skrattade nästan högt för mig själv (måste ju tänka på imagen) :-). Peruken var på plats för att dölja en snart skallig skalle och kepsen var på plats för att dölja peruken!
Jag har kört lite yoga hemma, för att testa min form. Men då har jag mer stretchat och andats, något flöde eller snygg hund var det ju knappast tal om :-)
Så känner du dig lite seg, lite otränad,  kanske lite små-lat så är detta tillfället, för kan jag.... så kan du!
Så på med träningskläderna och häng på!!

TRÄNING:
Försöker börja varje morgon med 10 -15 minuters yoga, inget avancerat. Ibland räcker det med att bara sitta där och koncentrera sig på andningen. Då vaknar man till liv och kör lite till. Prova! Det jobbiga är inte yogan, det är att lämna den varma gossiga sängen! (speciellt om man har sällskap .-)

För att nå mitt mål, (och för att tvinga bort illamående, muskelvärk, stickningar i fötterna och fatige) så måste jag nog försöka jogga varannan dag, gymma varannan dag och promenera varje dag en liten sväng. Men med tanke på att jag vill öka i vikt skall jag inte köra 1,5 timmes promenader utan hellre en kortare jogg. Men vill man tappa vikt så kör man så klart långa sega promenader som bränner bra!

DITT MÅL: Så vad är ditt mål? En marathon? Vårruset i början av maj? Att orka 10 kg. armcurl? Att kunna stå i Krigaren utan att välta? Att orka jogga 3 km? Att bli frisk? Att inte bli sjuk?

MITT MÅL 1:
Startar onsdagen den 31 oktober 2012.
Matchvikt idag 57 kg. Mål 63 kg. innan nyår.
Mål: Genomföra (ingen tidspress alltså) Paris Marathon i snygg "fuck cancer" tröja. På ryggen skall det stå "I will survive"

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I FEBRUARI: nu 62 kilo :(
Ingen träning alls, influensa och lunghinneinflammation har satt stopp för all träning. Jag vill inte misströsta, men det gör jag... lite.
Har haft 1 PT yoga/veckan
15 min. morgonyoga nästan varje dag

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I JANUARI: nu en match vikt på 64 kilo!!!!

Gymmet 3 ggr./veckan
Löpning 3 ggr./veckan (=2,5 mil/vecka)
Body Pump 1 ggn./veckan
PT-yoga 1 ggn./veckan


SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT I DECEMBER: nu 61,5 kg.
Gymmet 3 ggr./veckan
Löpning 3 ggr./veckan (=2,5 mil/vecka)
Body Pump 1 ggn./veckan
PT-yoga 1 ggn./veckan

SÅ HÄR SER MIN TRÄNING UT i NOVEMBER: nu 59,5 kg

GYM-TRÄNING PÅ GYMMET:
Alla övningar skall utföras sittande säger min läkare. Rena magövningar får vänta några veckor till. Lösa vikter och lite maskiner. Armar, axlar och ben/rumpa. Rygg blir svårt när man inte får koppla in magen.
Målet är 4 ggr/v. 30 minuters pass

LÖPNING:
Tog i för hårt när jag började med löpning den 4 nov. (8:an Skatås, jogg varvat med löpning. 2 dagar i rad blev för mycket :-) så jag skjuter på debuten 14 dagar.
Målet är: Tålamod Cecilia, tålamod!

POWER WALK
7,5:an i Skatås. En super kuperad bana med trappor och väldigt branta backar, bra puls och flås får man även om man går... snabbt vill säga :-) den här skall jag köra minst 2 ggr. i veckan tills jag kan springa!
Målet är 2 ggr./v. 1,10 minuters turer.

YOGA:
Hemma på morgonen (lite) och PT-yoga med Caroline M Smith.
Målet är 5 ggr./v. (10-15 minuters pass)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar