följ mig...

söndag 30 december 2012

Ärr i själen?

Fixar och trixar inför loppet i morgon. Söta Karin i Sexdrega erbjöd sig att trycka text på en löpartröja inför Sylvesterloppet i morgon. Men jag fick ju aldrig fram vad det skulle stå, jag velade hit och dit i flera veckor. Och nu är det ju lite för sent att få något tryckt till i morgon. 
Men nu har jag nog velat färdigt :-)
Var inne på Panduro och desperat-köpte bokstäver som jag (Casey :-)) skall stryka på en svart eller vit (velar nog fortfarande :-)) t-shirt. Där skall det stå; FUCK CANCER AND RUN!
Vad tror ni om det?
Åh så köpte jag lite glitter-stenar och glitter-lim, så kan ju bli hur snyggt som helst :-))
För jag måste ju ha något på mig när jag springer Sylvesterloppet i morgon, vill ju göra ett statement, en början på något....
Och eftersom jag kommer att springa sååååå fort, så kommer ju alla att se min rygg - NOT!

Har beklagat mig lite här och lite där över mitt ärr. Och jag försöker hitta namnet på ett plåster som tydligen bara finns i USA. Tejpar man det på ärret så "försvinner" det. Allt enligt Mexico-Rikard, vars hemska ärr i pannan bara "försvann".
Jag tror ändå inte på det, för än jag själv får se själv :-) För jag är lite sorgsen över min mage, faktiskt. Jag vet att jag skall inte klaga, och jag borde vara mer tacksam över de 40 åren, med min egna hemmagjorda/tränade platta mage som jag faktiskt fick :-)
Kanske börjar jag återhämta mig efter cellgifterna eftersom jag har tid och ork att oja mig över ett ärr :-))
Men så fick jag det här smset.
Visst vad det fint skrivet? Sätter saker i rätt perspektiv, tack för påminnelsen!


2 kommentarer:

 1. Lycka till på Sylvesterloppet. Du är fantastiskt. Stor kram och ett Gott Nytt År 2013, ett år med 0 cancerceller! Mirjana från Eklandagatans Fotvård

  SvaraRadera
 2. Hej mirjana!!!
  Tack så mycket!! Det gick ju ganska bra på loppet. Du var en del i det :-) för mina fötter är så fina efter besöket hos dig så det känns som jag går på bomull :-))
  kram
  cecilia
  ps = cancer celler it is!!

  SvaraRadera