följ mig...

torsdag 20 december 2012

Hur tänker min cytto-hjärna idag?

Har varit hos Evangelos precis nu. Åh han har pratat med en läkare i Tyskland som tycker att jag skall få starkare Biologisk medicin, eftersom jag är så när noll i CA125-värdet. Så nu kör vi en ny kur på 6 veckor. Och då skall CA125 förhoppningsvis vara nere på noll, tillsammans med cellgifterna så klart! Fick lite akupunktur också, min kropp är helt stel av skräck :-) Kanske inte, men spänd, nervös, lite ledsen och ganska trött på att inte vara mig själv.

Den här cytto-hjärnan som tycks ta egna beslut och lever sitt egna liv går mig på nerverna. Casey ser märkbart oroad ut. Det märks inte i det stora hela, men dom som är med i det vardagliga få stå ut med både det ena och andra missförståndet och förvecklingarna. Inte alltid så roligt och knasigt som jag kanske ger sken av. Men jag hoppas och tror innerligt, att de som älskar mig, förlåter mig och inser att det är övergående. För jag menar ju inget illa och jag vet inte själv ibland hur jag blandar ihop tankar och intryck.

Men den biverkningen är faktiskt värre än både skalligheten och de förlorade ögonbrynen. För man känner tydligt att man inte är sig själv, men man kan inte påverka det. Det känns lite som man drunknar...
Vilken av hjärnorna tänker rätt idag, vem vill vara? Bara mig själv!! Den friska Cecilia.


2 kommentarer:

 1. Hjärn spoken kan dyka upp utan en massa cellgifter sá det är väl klart din omgivning som känner dig fattar att allt inte är du!!!
  Sá oroa dig inte
  Kramar
  Mogge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte så säker på att alla gör det älskade mogge. Önskar så att du var med mig på den här resan, du hade hjälpt mig med allt och stått trygg när jag inte pallat att vara själv. Älskar dig!!! Syns snart snart hoppas jag!!

   Radera