följ mig...

måndag 10 december 2012

Måndag hissa eller dissa?

Idag masade jag mig äntligen iväg för att ta prover inför behandlingen på torsdag. Skulle ju gjort det redan i onsdags. Men bränd av första gången då mina värden var som sämst mitt i mellan två behandlingar, så går jag till Carlanderska några dagar senare. Så snälla snälla snälla, håll tummarna för att det går bra. Blir såååå nervös varje gång. 

För att skingra tankarna tog jag en sväng till gymmet. 9 kilos hantlar för armcurl. Shit va bra :-)
Gjorde magövningar för första gången efter operationen. Plankan i över 2 minuter (ja, uppdelat på 4 ggr.) så nu ser jag fram emot att få tillbaka min mage :-)
Ärret är okej men det har blivit jätte konstiga utbuktningar, runt omkring. Så själva ärret bryr jag mig faktiskt inte om, det ser jag mer som en krigsskada, cancern är ju borta. Men det som verkligen stör mig är är att magen och naveln ser ut att tillhöra någon annan. Men eftersom jag inte tränat mage på 10 veckor så skall jag köra stenhårt och se vad jag kan påverka själv (lös hud kan man ju inte träna bort hur mycket man än vill :-)) och sedan får jag väl låta någon plastkirurg ta sig en titt på det, Christer Lindkvist är en klippa!!!

En väldigt crallig NOT, överarm på en rätt nöjd brud :-))) Den lilla bulan är iallafall större än förra veckan.


2 kommentarer:

  1. Oj man kan ju kommentera din polare mogge cyber freak .........lol fan va bra du 'r jag skrattar gr[ter en skv'tt och skrattar igen du lyckas alltid v'nda allt till n[tt positivt kram min b'sta cilla

    SvaraRadera
  2. Tack tack tack!! Förstår inte hela inlägget :-)) men antar att det kanske är du Mogge :-)))
    Men vem det än är; all kärlek till dig !!

    SvaraRadera