följ mig...

lördag 15 december 2012

Här vill jag vara :-)


Lite illamående trots mediciner. Men jag sov som en stock hela natten. Vaknade halv nio, med massor av glada sms som studsade i min telefon :-) så klart man blir glad då!

Åh alla fina mail, sms och FB-hälsningar jag får, förstår ni hur glad jag blir? Hur mycket lättare allt känns? Att inte vara bortglömd, att få fina komplimanger?
För är det någon gång i livet som jag/man/vi behöver boostning är när man mår som sämst, känner sig som fulast och är som korkast? (jag lovar, närminnet är ännu sämre, jag ser att Casey inte vet om hon skall skratta eller gråta: C kallade mig Doris förr, så fort jag sa något galet. Undrar vad han skulle säga nu "Doris 2.8"? :-) Hur illa kan det bli? Så länge jag gör en sak i taget, tittar på det jag gör, så går det lekande lätt. Men det finns inga utrymmen för att göra två saker samtidigt. :-) Snacka om att leva i en bubbla :-))

Så tack alla snälla, gulliga vänner som tar sig tid att ringa, maila och smsa mig. Ni är fantastiska som bara fortsätter att mata på med fina ord. TACK för att ni inte glömmer mig!!!

Här vill jag vara, kolla skylten; så roliga vi är i Göteborg!
Den står mitt på avenyn vid hållplatsen Valand. Åh här får man kramas! Kan ju blir hur spännande som helst om man går dig själv :-) eller inte :-)))

Har precis sprungit 8;an i Skatås och det fick riktigt bra. Så nu skall jag ta en lite power-nap, för snart är det lördag kväll och då skall vi ha kul, eller hur? Vet inte var min lördag kväll tar vägen, men i morgon har jag skarpa grejer på gång. :-) Lite pistolskytte med bästa Martin väntar.
Kramas är väl bland det bästa som finns? Så har du någon att krama, släpp inte taget :-))


1 kommentar: