följ mig...

söndag 17 februari 2013

Lyckliga, lyckliga jag!!!!

Lika lycklig idag.
Och inte lika dagen efter och inte lika öm i fötterna som igår :-))
Somnade tidigt. 
Lite halsont hindrade mig från att löpträna, men annars har jag varit full av energi hela dagen. 
Brorsan kom in och fick igång mitt ap-jobbiga internet som krånglat i över en vecka.
Man är ju helt handikappad utan Wifi. 

På tisdag skall jag bli fotograferad i studion!!!
Skall bli jätte kul, speciellt när jag har min nya peruk. Skall låta fotografen ta bilder så jag kan byta min gamla profilbild på Facebook. Men jag gillar ju den jag har nu!
Det är Morgan som tagit den, i Mexico. Och Casey är också med :-))

Fick massor av komplimanger för min "frisyr" när jag var ute i fredags. Och att jag var söt :-)) Jag ger precis all cred till peruken. Den var grym. Och för att dölja att den är lite tunn (man ser hårbotten/nätet framme vid sidbenan) så satt jag dit ett litet hårspänne som jag köpt på Glitter. 
Vet inte hur man skall lösa det vardagsvis. För det blir kanske lite pretto med en plymliknande hårgrej när jag jobbar i baggy jeans :-))))

För jobba skall jag göra nu!!!!!!
Yippiiieeeeeeeeeeee!!!! 

Skall bara se hur det låter efter telefonsamtalet med min cellgifts-doktor Marie på Sahlgrenska i morgon. Nu är ju inte Avd 70 världens snabbaste, så jag får nog inte träffa henne denna vecka. För hon var borta på sportlovet och har säkert med andra akut-patienter att ta hand om.
Men det gör inget, för nu känns det som jag har all tid i världen :-))))

Skall försöka författa ihop ett mail på franska. Skall maila min god vän Philippe och fråga om jag får låna hans lägenhet i Cannes på Caseys påsklov. Måste ju ner och reka inför sommaren :-))))
Tack Google Translate :-)))
Kolla den lilla plym-mojjen som döljer hårbotten/nätet. Skall försöka hitta en som är lite mindre party-ig :-))
Två matskedar om dagen säger jag :-)))4 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till dig! Så kul att läsa att du njuter av livet igen!! Du ser oerhört fräsch och fin ut:) Din peruk ser verkligen naturlig ut, vilken är det du har(märke etc)? Jag har en av äkta hår, jtefin, men ser ut som en stor pälsmössa, för mkt hår helt enkelt! Önskar dig lycka till med ditt arbete igen, så glad för din skull åter igen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK MAYA!!!!!
   Peruken är grym. Ring till Rapunzel of Sweden och fråga efter Jessica och hälsa från mig. Den är helt klart bäst. Äkta hår den också.
   För jag har ju en annan äkta hår. och den är jätte fin. Men... det är sååååå mycket hår. Och jag kan säkert låta en frisör tunna ut den. men tänk om det blir fel... Det växer ju inte ut något igen :-)))
   Och då är ju 9 000:- åt fanders.
   Var köpte du din?
   kram
   cecilia

   Radera
  2. Hej igen! Liite sent svar, men bättre sent än aldrig:) Läser dina inlägg och det känns gott i hjärtat att läsa att du verkar må bra och har fullt upp!! Hoppas ditt CA 125 kommer att visa fina resultat. Peruken jag har just nu, inhandlades hos Inga-Lills Perukmakeri i Stockholm, naturhår. Den heter Anastasia och kostade 12500!! Men som sagt sååå mkt hår, försökte tunna ur den men resultatet blev lugg och den är ff som en mössa. Annars är den jte fin, otroligt fina naturliga skiftningar. Men idag skall jag ringa till "din" Jessica:) Vad jag kan se på dina bilder ser den ngt tunnare ut, stämmer det? Så bra med din lilla ögonbrynsskola, tack för den! Nu skiner solen och det är dags för dagens långpromenad:) Ha den bästa dagen! Kraaam till dig!

   Radera
 2. Åh vad roligt att höra ifrån dig!
  Ja, man vill ju känna sig fin, inte som att man har en mössa inomhus. och andra sidan så fryser jag jämt så jag vet inte om det skulle vara så skönt att vara utan :-))
  Fick du bidrag från landstinget på peruk?
  Ja min peruk är utklippt av en tjej som själv har peruk (frisörska) så hon visste vad hon gjorde. bor du i närheten kan jag höra om hon vill hjälpa dig. Eller så vet du till en annan gång :-)
  Jessica är på semester till påsk eller strax efter, så ring henne då. (eller någon utav de andra trevliga tjejerna) Deras peruker kommer snart hoppas jag!
  Ja ut i vårsolen, det gör gott :-))
  massor av kramar till dig!

  SvaraRadera