följ mig...

torsdag 20 juni 2013

Stödbandage e det nya svarta :))

Läser skönaste inlägget på fb. Att en vän i cancer-branschen är fri. Cancer fri!!!! Så glad för henne. Önskar henne all lycka, all glädje och massor av skumpa. För det är verkligen något att fira. Kommer aldrig att glömma den dagen den 15 feb. När vi festade hela natten (maggan och jag höll ut längst vill jag minnas ;)) För sedan kan det ju bli lite tungt. När man sansat sig så kommer lätt lite cancer-spöken på besök. För även om kroppen är fri, så sitter det ju lite kvar. I hjärtat. Som man kan gråta bort säger söta Lisen. Så njut kära vackraste vän.. För man måste ta varje tillfälle i akt för att roa sig. Sorgligt men sant. Att det där bakslaget kommer. För de allra flesta. Men det tänker jag inte nämna, och inte ens tänka på själv. För att bli cancer-fri är sabla stort ;)))


Ligger här i min tri-kini (lärde mig det ordet igår, en bikini som sitter ihop). Känns faktiskt ganska okej. Men när de där hemska små utslagen attackerade mig och hud specialisten inte kan förstår vad det är. Och hon vickar lite på huvudet när hon ser att jag försöker hålla tillbaka tårarna. Då förklarar hon på vackraste franskan att det ändå inte är nyttigt att sola. Då blir jag verkligen ledsen. Så hon menar att jag är på Rivieran och jag får inte sola? Jag vet att jag inte skall bli ledsen. Jag vet att de finns många som har det värre. Mycket värre. Men det känns som om jag redan prövats. Fan välj någon som varit frisk hela vintern. Hoppa inte på en som försöker resa sig :)


För det är bara lite ilskna utslag. Ingen ny cancer. Och hon förklarar att min kropp antagligen är helt slut och orkar inte motstå minsta bacill. Så nu ligger jag här.


Med min snygga tri-kini som täcker magen och ap-snygga franska bandage i sådan där tantfärgad ton som kalls hudfärg virade runt underarmarna ligger jag på baksidan av huset och skall fan känna livet i mig ändå ;)))


My gååååd, ser mig i spegeln. Jag ser ut som en mumie, en militant-feminist-mumie :)) hahahaha ;))


Fuck cancer och fuck utslag. Tog blodprov idag så nästa vecka vet jag mer!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar