följ mig...

tisdag 4 juni 2013

Azerbajdzjan is nice!

Sov som en klubbad säl i natt. Gav mig själv spring-fri dag. Tydligen så skall man ta det lugnt med att anstränga lungorna, efter en lite längre flygning.
För lungorna kan lätt bli inflammerade efter den torra luften man andas in i ett flygplan.
Så idag känner jag mig sååååå stark att jag bara måste springa lite. (löparklockan är så klart ned packad) om inte annat för att kunna skriva in det i jogg.se :))))

Så pigg och stark var det dags att klättra i riggen.
Scaaaaary att gå i trappor med gallerbotten, såååå högt upp. Gjorde allt utom att gå upp på helikopter plattan. (Minns du Christoffer, i Batam? ;))
För då kände jag att jag utsatt min stackars kropp för nog med dubbla hjärtelag och den komfortabla zonen hade jag lämnat långt bakom mig ;)))
God mat och så trevliga människor är det här !!!


Ny design på hjälmarna ;))


Jag och coolaste killen Lars!!


Jag och en lite mindre cool kille ;))


Gårdagens assistent. Hans bror är jätte duktig bröllops fotograf här i Baku. T-Studio om du planerar att gifta dig här nere!!


Kolla gallertrapporna!! Och jag har kängor i storlek 43 och mina fötter är en klockren 39:a. Så det gällde att ha foten mitt i skon, så att säga ;)))


På den här bron gick jag med hjärtat i halsgropen. Men gick gjorde jag, även om det var långsamt. Lars var lugn som en filbunke!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Salyan Highway,Baku,AzerbajdzjanInga kommentarer:

Skicka en kommentar