följ mig...

lördag 27 april 2013

Välkomna till bloggen och Cancer-Branschen!

Fick precis reportages i Borås Tidning, smsat från Pia som också var med. My Gååååd, första sidan!
Men tänkt på (skrev likadant när vi var med i Expressen):

Vi gör ju det här tillsammans!
Förändrar omvärldens syn på oss i Cancer-Branschen. (ett uttryck som jag myntade då jag inte vill kalla mig cancer"drabbad", då bekräftar man ju bara det sjuka, jag är INTE cancer, jag är Cecilia :-)).
Jag skriver, ni kommenterar och sprider bloggen.

Åh kom hit ofta. Sprid den ofta, dela den ofta.
För varje gång vi går in här, registreras det. Så alla reklamintäkter jag får in på sidan, går oavkortat till Cancerfonden!!!

Jag vill sprida kunskap och glädje. Hjälpa dig som är i samma bransch, som har en anhörig, en vän eller bara vill veta mer.
För man hamnar faktiskt i livets väntrum när man får sin dom.
Livet blir tyvärr, aldrig sig likt igen.

Men jag har skrivit innan, att jag fick inte cancer för att jag levde osunt eller för att Karma slog tillbaka. Jag fick cancer för att jag skall göra skillnad. Och kanske inspirera en och annan som är sjuk och kanske få er friska att förstå att ni skall njuta av er "friskhet".

Life is nice, mina vänner. En solig (i alla fall här i Göteborg) lördag väntar oss. Så ut och ha kul!! Och så klart köp Borås Tidning!!!

Och jag letar fortfarande efter fler skalliga modeller till mitt projekt, tveka inte att maila eller ringa mig!!!

puss & kram
Vilken fin bild, tack söta fotograf-flickan från BT!! Åh på första sidan!!!
Får man bli lite star-struck på sig själv, några minuter, utan  bli patetisk :-))
Tack söta, fina Pia för att du ville vara med på projektet, och i Expressen och nu även i BT. Vi har något viktigt att berätta, det får vi aldrig glömma!!
Ellie och jag efter att vi fotograferat bilderna på mig till projektet/utställningen! Tack syster yster för att du är min privata hovfotograf!!
8 kommentarer:

 1. Fantastiskt att du fixar att inspirera.
  Viktigt att våga visa alla sidor av hur det är med kampen mot det dåliga och hur mycket bättre det blir med positivt tänkande. Keep on going Girl.

  SvaraRadera
 2. V energi du har och vilken fin insats du gör för både dig själv men också för andra.

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 3. Tack för att du vågar att visa och berätta. Är mamma till en tjej som med långt blont hår fick cancer som 17 åring. Nu är hon en 24 årig tjej med lockigt brunt hårsvall.... Den dagen när hela handfatet var fullt med hår satt hela familjen på toaletten, kramades och grät, jag glömmer det aldrig. Detta är "bara" en del i en alldeles för dj resa som ingen borde få uppleva. Fuck cancer och all styrka till dig! Kram G

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du delar med dig!!!!
   Kramar till hela din familj!!

   Radera
  2. Glömde ju skriva att jag är väldigt glad att höra, att du har din dotter med dig nu också!!!

   Radera
 4. Härligt och inspirationsrik artikel, faktiskt det enda jag läste i tidningen. Brukar bara sporadisk läsa tidningen men fastnade för din story och projekt. Verkligen kul och modigt av dina "modeller", det hjälper säkerligen dem lika mycket som det hjälper dig. Min bror fick cancer för ett antal år sedan men är idag frisk, minns dock depressionen m.m.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jonas D!!!
   Skönt att höra att din bror är frisk!!!

   Radera