följ mig...

torsdag 19 september 2013

Stockholm i mitt hjärta!

Åh jag har skrivit en krönika!!!!!!
Tjohoooooo så kul.
Om hur det var att springa Marathon du Medoc.
För jogg.se
Jag blev jätte glad. Att jag fick vara med.
Jag är ju journalist från "början" :-) men det är typ 100 år sedan som jag skrev något för någon annan. Och det var jätte kul och jätte smickrande att få krönikan publicerad.
Jag älskar att fota. Men jag har kommit på att jag älskar att skriva också!
(säger blondinen, drygt 400 inlägg senare, no kidding .-))

Idag är Stockholm regnigt.
Och det fanns inte en enda groda som jag kunde tänkt mig att kyssa igår. Apropå om blogginlägget och kommentaren från en läasre, om att kyssa grodor.
Och jag erkände för några dagar sedan att "jag nöjer mig med en groda, bara jag får kyssa någon" men RR, tyckte jag skulle sikta högre :-))
Kanske är det så, att man inte bara kan bestämma, sig för att man vill kyssas?
Men jag vill ju kunna bestämma sådant. Precis som jag bestämmer vad vi skall äta till middag :-))
Enkla val och snabba beslut liksom.
Så även om jag förefaller desperat, så vet jag nu. Att det är jag inte. För det var massor av vackra gossar att välja på igår. Men ingen, liksom föll mig i smaken.'

Nu skall jag ut på stan och leta efter Sportguiden, för där finns en artikel om mig och löpning. Den finns tydligen på massor av sportbutiker och sportbarer.
Sedan blir det hemförd, med ett stopp i Järna. Hos Antroposoferna och deras Saltå kvarn. Förutom alla ekologiska produkter du kan köpa där, så har de också väldens godaste maränger...
Här har jag skrivit om hur nice Marathon du Medoc är!! 
Min fina Katharina :-)) Vi hade hur kul som helst igår. Det blir alltid lite galet, men det sätter allt i livet, lite i rätt perspektiv.4 kommentarer:

 1. Kul och välskriven krönika på jogg.se. Märks även där att du har en skrivarbakgrund.
  Men kan inte låta bli att kommentera en kommentar från T.S, medborgare i landet lagom.
  ”Alkohol och idrott hör inte ihop! Kan man inte vänta att dricka vin tills man åtminstone är färdig med loppet”
  Men T.S har nog inte fattat grejen, att inte ta det så seriöst. För visst, det är ett maraton och att ta sig runt över 4 mil ger respekt men det är inte friidrotts VM. Loppet går ju i Frankrike, i vindistriktet och är också en folkfest. Grejen är att springa, umgås och ha kul och det lyckades du Cecilia verkligen förmedla med din krönika.
  För roligt i livet måste man försöka ha även om man ofta gråter inombords. För att få balans och som du nämnde, perspektiv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar RR:-)
   men du får gå in på jogg.se igen och läsa hans svar.
   ganska gulligt faktiskt :-))
   Och på ett sätt har han ju rätt, men jag tycker nog att lite galenskap är bra i bland!!
   hej hej!!

   Radera
  2. Japp ganska snällt och förstående trots allt. Tänk vad frågan om alkohol och idrott engagerar. De är de roliga, galna och annorlunda händelserna i livet man minns.

   Radera
  3. Japp ganska snällt och förstående trots allt. Tänk vad frågan om alkohol och idrott engagerar. De är de roliga, galna och annorlunda händelserna i livet man minns.

   Radera