följ mig...

söndag 15 september 2013

Jag säger bara, ensamhet är inte bra!!!

Helgen blev såååå lugn.

Och då slog det mig, förutom att jag vant mig, vid att hänga själv (skit tråkigt dock) så har det här året, bara försvunnit.
Borta.... kommer liksom aldrig igen.
Ni vet, när man pratar om något, och alla vid bordet säger, -Ja, det gjorde vi förra året.
Och det gör vi här hemma också. Men så inser vi, att  det var ju inte förra året. Utan för två år sedan. Och det gör mig nästan gråt färdig.
Och så klart att alla andras liv också har gått framåt och förändrats. Och under ett nästan 10 månader gick det inte att vara med, på allt som jag gjorde innan (även om jag hann med en hel del :-))
Och så klart att andra skaffar andra vanor och andra att ringa.
Och jag menar verkligen inte att det är någons fel.
Det är bara så det blir.
För livet går vidare, och sedan är det kanske så, att man är kanske inte är samma person. Eller om andra tror att man kanske inte är den samma och kanske är det så, att man själv inte vet, vem man är?

Alltså snälla kära ni!!! Gå på alla undersökningar ni kan. Kläm testa och använd kondom. Sola lagom och rök inte. Gör det ni kan. För ni vill inte ha cancer. Och all den skit som följer.

Jösses, vad tungt det blev. Det är bevisligen inte nyttigt att sitta hemma själv, en hel helg :-))

Tur att jag skall jobba i Stockholm på onsdag. Och det betyder, alltid en kväll full av galenskap med min egna socker söta Stockholms böna Miss K. Hittar vi ingen galenskap, så uppfinner vi den själva :-)
Tjohooooo, fy faaaaaaeeeeen sååååå kul!
Precis vad jag behöver. (en bloggläsare skrev ett fasligt roligt inlägg. Om att man kan behöva kyssa många grodor innan man hittar en prins. Jag säger ärligen, att jag skiter i prinsen, a frog will do just fine right now :-)))))
Åh hittar jag ingen stockholmsgroda, så är det ingen fara. För Mexico-Mogge har bjudit med mig på cocktail party på lördag. Kanske sitter det en groda där och väntar :-)))
Annars så tycker jag faktiskt, att jag vid det här laget, har förtjänat en prins.
Ni e sååååååå underbara!!! Blir hämtad och mött på flygplatsen av farsan och Casey. Och så har de blommor med sig, till mig!!!!! Fattar ni så gulligt. Jag blev sååååååå glad. Medaljen åkte på, snabbt som ögat :-))
6 kommentarer:

 1. Skulle kanske inte men kan inte låta bli att kommentera igen: den som är frisk önskar sig massor av saker, den som är sjuk önskar sig bara en. När den enda önskan finns hos en så är det nästan som tiden står still och allt annat är plötsligt inte så viktigt men tiden står inte still runt en. Känns som bortkastad tid att vara sjuk!!
  Så pussa på grodorna, det finns absolut även svenska grodor som kan visa sig vara en prins för en prins är du verkligen värd. Nöj dej inte med en groda tänk vad hopplöst att sova på nätterna när den kväker;-).
  Kroppen blir lite stukad när man jobbat i cancerbranchen. På en god vän till mig upptäcktes av ren tillfällighet prostatacancer. Inför operationen upplyste läkaren honom att det finns risk med impotens. Hans svar var Hellre levande med slak snopp än död med ståfräs!
  Kvack kvack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du skall kommentera :-)
   Åh din vän resonerade helt rätt tycker jag. Men jag vet flera som inte gör det :-(

   Radera
 2. Du gör ett fantastiskt jobb!
  Blir så glad när jag går in på din blogg!
  Var finns alla kommentarer?
  Kan du inte få med en gillaknapp?
  Måste finnas sååå många som har hamnat i skiten precis som jag, som uppskattar dig men som kanske inte orkar/vill kommentera!
  DU skulle kunna göra MYCKET i Gynsam. Du har ordets och bildens gåva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad du är snäll!!!!
   Tack!
   Fick lite mail från gynsam idag, skall ringa dem i morgon.
   Har precis kollat upp hur man gör en gilla knapp :-)
   Gulliga du.

   Radera
 3. Blir så rörd och glad när jag läser kommentarerna här. Du sträcker ut en stärkande och hjälpande hand och vi sträcker ut våra händer till dig. TILLSAMMANS gör vi skillnad <3
  Din vän M.M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina M.M.
   Vilket vackert inlägg.
   Ja, tillsammans gör vi skillnad!
   kram

   Radera