följ mig...

lördag 28 december 2013

Nyårslöften min vänner?

Hur går det med alla nyårslöften alla sköna läsare?
Själv filar jag på en fin, fin lista.
Den får ju inte vara för kort, eller... för lång, eller... för pretentiöst.
Den måste ju vara för mig, inte för att imponera på någon annan.
Så kära vänner. Nu fyller vi 2014 med goda tankar och fina handlingar. Sköna belöningar och lite lagom syndigt leverne :-)
Idag sprang jag och Anna en runda, förbi STCC-banan (Frihamnspiren) där jag hoppas en av era löften skall uppfyllas.
Den 20 september 2014.
Det rä lördag kväll och allt kan hända :-))
Kör hårt och skoningslöst :-)) (iallafall i kväll :-))
Här skall ni springa den 20 september, 10 km. eller stafett, eller för era barn och ungdomar. Ser lite deppigt ut i vinterdiset, men vänta bara :-)) Den 20 september smäller det!!9 kommentarer:

 1. RR igen så klart28 december 2013 22:51

  Snälla kan man inte få cykla runt, jag är rädd att mina ben kommer att gå i strejk om jag börjar springa men man vet aldrig, det är ju ett tag till september. Men i vilket fall har jag lovat min kropp att ta upp träningen igen men det tänker jag inte berätta för någon om för nyårslöften skall väl vara hemliga?
  "Lagom syndigt leverne" vi tar bort lagom tycker jag. Så typiskt svenskt.Puss och kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. RR ytterligare
   Tittade i min fantastiskt fina #Fcar-kalender och konstaterade att det är 263 dagar till 20/9.
   Det betyder att om jag springer en meter den 1 jan och ökar varje dags träningspass med 38 meter så klarar jag 10000 meter i september. Om jag fuskar att springa någon dag så är det bara att dubbla nästa. Låter väl som att det upplägget skulle kunna lura vilken soffpotatis som helst att börja springa, när man sedan börjat går det av bara farten:))) Provsprang (mer än en meter!) och benen gick inte alls i strejk, tvärtom det blev spring i dom. Man kanske börjar fatta grejen.
   För säkerhets skull håller jag med Annette I, det får bli ett mål, hatar att bryta löften.
   Förresten det där med stafett lät kul, jobba i grupp och dela på jobbet….
   Galet Gott Nytt alla

   Radera
  2. Du ha grymma uträkningar RR!!
   så hur många meter är du uppe i nu??
   kramar !!!!

   Radera
  3. 17 dagar gånger 38 meter blir 646 och 684 imorgon. Hmmmmm blir rätt tuffa pass varje dag framåt sommaren. Tänkte inte på de. Syrgastub då kanske? En liten liten? Kan väl inte vara fusk. OXOXOX

   Radera
 2. Nu är det Nina som skriver igen!...
  Undrar hur det går med skalliga-modeller-projektet? Är det kanske så att man kan få se lite bilder här på bloggen? Och man kanske t.o.m kan få köpa några bilder som du tagit på en?
  Kram från Nina C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste nu i efterhand att det lät lite konstigt..jag menar alltså på mig när jag skriver "på en"...fick aldrig riktigt se bilderna du tog på mig och är nyfiken på hur resultatet blev :)

   Radera
  2. hej Nina!
   Tappade lite fart när jag inte fick någon gehör från galleristerna... Men nu är det januari och jag har fått lite input :-) så kom förbi studion någon dag och titta! Så får jag ge dig en kram också :-)

   Radera
 3. Har bestämt mig för att sätta nyårsmål för 2014! Mål känns bättre än löften. Det blir något att sikta emot utan att LOVA att aldrig göra si eller så. Ett av målen blir definitivt ert lopp i september! See you!
  www.lifebyannette.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så klok fina annette!!kramar i massor!!

   Radera