följ mig...

tisdag 3 december 2013

Mörkt i huvudet och muskler i benen :-)

Det är som om vintermörkret, trängt sig in i min skalle.
Det är som om min hjärna inte riktigt vill vakna. Som om lite av ljuset är borta.
Som om lite av all livslust, går på sparlåga.
Missförstå mig rätt (konstig mening by the way :-)) jag vill inget hellre än att leva.
Så trots att det aldrig känts lättare att leva än nu, så känner jag en tyngd. Ett allvar.
Jag har ingen aning om vad det är. Och varför.
Jo, kanske lite. En av grejerna är att
jag skulle så gärna vilja andas ut. Och känna den där känslan jag tjatar om ibland.
Att allt var som innan.
Att mitt liv var mitt och att jag var så där skönt odödlig :-))
Och att jag inte kände mig så förbannat ensam. Innerst inne.

Men samtidigt som jag håller andan. Inför nästa återbesök på onsdag. Så har jag så jädra kul.
Anna är grymmaste sällskapet. Vi garvar, vi diskuterar och vi går vidare, mot nya mål.
Just nu är det att sälja kalendern.
Har ni beställt det så håll ut, den levereras till oss nästa vecka så jag hoppas att vi kan posta dem till er samma dag.
Och till er, som inte beställt den. gör det nu. Klicka på knappen uppe till höger här på sidan. Så är ni rakt inne i shopen!

Kom äntligen iväg på lite Body Pump i kväll. Och himmel vilken bra instruktör. På SATS Kungsgatan. När jag skulle ta mig ner från andra våningen, var jag tvungen att hålla båda händerna på ledstängerna och liksom leda mig själv neråt. För benen bara vek sig :-) Såg nog ut som den gamla människa jag faktiskt är :-))
Den smärtan är sååååå skön. Jag lovar. Häng med mig och prova, du kan få bli min gäst på SATS!!!
Här sitter vi på Intersport och väntar på att få gå på viktigt möte. Hur man förbereder sig kan vara ganska olika :-)) Anna läser seriöst mailen och jag vill bara dokumentera denna viktiga händelse. Faktiskt :-)) Sedan att det mest var jag i bilden... så kan det ju bli liksom :-))
Snygga modellerna Lotta och Mia sålde smycken och kalendrar på Elixia i Sisjön  nu i kväll. Go girl!!!

7 kommentarer:

 1. Kära Cecilia, De Du känner kan jag förstå, jag går själv och väntar på att få besked den 17/12.
  Visst känner man en oro, men man hoppas ju på att allt skall vara bra även om det inte finns
  någon garanti för att det inte kan dyka upp någon cancer-d-----l igen.
  Visst vill leva, det känns ännu viktigare nu än någonsin. Vi håller tummarna, och hoppas på att
  få bra besked. Önskar dej en riktigt GOD JUL Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. TCK VIOLA!!!
   Då håller jag så klart tummarna för dig också. Du måste höra av dig hur ditt värde var efter den 17/12. Jag har nog blivit lite besatt :-)
   Vi håller tummarna för varandra och alla andra som kämpar där ute!
   kram
   cecilia

   Radera
 2. vilken underbar värld vi lever , jag fortfarande tvivlar på detta spell caster hur han gjorde det !
  Min mun är full av vittnesmål , Am välsignar min man lämnade hemmet för två år till Sydafrika för en turist , menade han en prostituerad och han förhäxa av flickan min man vägrar att komma hem igen , jag gråta dag och natt ser för vem kan hjälpa mig , jag läste en nyhets papper om en kraftfull spell caster heter Dr okojie och jag kontaktade spell caster för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig , och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar som vi slåss för mig .. han sa till mig i mitten av natten när allt anden är i vila som han kommer att kasta en trollformel för att återförena min älskare tillbaka till mig . och han gjorde på mindre än 3 dagar min man kom tillbaka till mig och började gråta som jag skulle för att förlåta honom , jag , så glad för vad denna spell caster gjorde för
  mig och min man .. kontakt på sin e-post drokojiehealinghome@gmail.com är den bästa spell caster i hela vilda världen . han specialiesed i lösningen av andra problem, bland annat följande:
  ( 1 ) Om du vill att ditt ex tillbaka .
  ( 2 ) om du alltid har mardrömmar .
  ( 3 ) Du vill främjas på kontoret.
  ( 4 ) Du vill att kvinnor / män springa efter dig .
  ( 5 ) Om du vill ha ett barn .
  ( 6 ) Om du behöver ekonomiskt stöd .
  ( 7 ) Om du vill att bota HIV AIDS
  kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
  problem på Drokojiehealinghome@gmail.com
  Tack

  SvaraRadera
 3. Jag vill vittna om vad en spell caster gjorde för mig och min hubby.we har varit gifta sedan 2007 , utan ett tecken på pregnancy.I gick av preventivmedel då och hade inte en period.my gyro gav mig progesteron att få fart på en period och det gjorde . , men jag hade inte en annan one.we gjorde ytterligare en runda av progesteron , följt av 100 mg clomid i 5 månader , följde vi alla läkare instruktioner men alla till ingen avail.I har köpt ägglossning kit graviditetstest och jag äntligen fick 3 prov när jag ägglossning ! Så sedan dess att vi har försökt i flera år nu ! Jo jag var mycket förvirrad eftersom jag fortsätter att ta ept testet och de alla håller visat sig b negativ ! Jag vill verkligen en flicka medan min fästman vill ha en pojke loll ! Jag tror kanske att vi bara försöker så hårt , vad jag kan säga är att det varit så många år nu och jag fortfarande inte har min mens ? Ingen att hjälpa eftersom varje kropp omkring oss var redan på väg att förlora sin tro på us.no skulle springa till tills en trogen dag jag läste en tidning och jag snubblar på en sida var jag hittade ämne eller en huvudlinje{ A passcaster } som kan bota någon från hiv och aids , få tillbaka ditt ex , förstora dina bröst , hjälpa dig att vinna ett VISA LOTTER , förlora din vikt och även få sex förpackningar och platta till magen , gav jag henne ett försök och innan kunde jag inte det Mama Isiabel räddade mig från mitt problem genom att kasta en besvärjelse för mig och berättade för mig att gå och älska med min gubbe , då jag gjorde , och efter nio månader jag levererade en tvillingar En pojke och en flicka . efter allt detta , sade jag till mig själv att jag brukar bara vittna på linjen , men gör hela världen se och höra av her.This passcaster heter Mama Isiabel . så många människor har bevittna hennes fantastiska arbete .. Hon är trevlig , kontakta honom på : mama4africanspell@gmail.com om du är i någon situation maila henne omedelbart utan tvivel • Tack så väldigt mycket !

  mamma Isiabel

  SvaraRadera
 4. Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
   och hans mobilnummer +2348133261196

   Radera
 5. Mitt liv är vackert på grund av dig Mein Helfer. Ordna dig i mitt liv som ett ljus i mörkret. Du visade mig troens mening med dina ord. Jag vet även när jag grät hela dagen och tänkte på hur du blir bra du sov inte du var kära för mig. Jag kontaktade Dr Itua växtbaserade centrum i västra Afrika. En vän av mig här i Hamburg är hon också från Afrika. Hon berättade om Afrika-örter men var nervös för det. Jag är verkligen rädd när den kommer till afrikan eftersom jag hörde alldeles av fiend saker om dem på grund av min kristendom, ber jag till Gud för riktning, jag tar det djärva steget och kontaktar honom på e-post och sedan flytta till whatsapp frågar han om jag kan komma över för behandlingen eller vill ha en leverans, sa jag jag vill träffa honom Jag köper 2ways biljett ner till Afrika för att träffa Dr Itua, jag åkte dit och jag var mållös Av människor jag såg där. Patenta, sjuka människor. Det Itua är en gud skickad till världen, jag berättade för min pastor om vad som är med, Pastor Bill Scheer Vi har en underbart Real Battle with Spirit Och Flesh.worship samma kväll, Han ber för mig och ber mig att leda, jag tillbringade 2 veckor och 2 dagar i Afrika i Dr Itua Herbal Home, Efter behandlingen frågar han mig att träffa sin sjuksköterska för HIV test när jag gjorde det var negativt , Frågar jag slutligen min vän att ta mig till andra närliggande sjukhus när jag kom dit det var negativt. Jag var överväldigad M med resultatet, men glad i mig. Vi gick till Dr Itua, jag tackar honom men jag förklarar för honom att jag inte har tillräckligt med att visa min uppfattning han förstår min situation men lovar honom att vittna om hans goda arbete. Tacka gud för min kära vän Emma Jag vet att hon kanske läser detta just nu, jag vill säga tack. Och ett stort tack till Dr Itua Herbal Center. Han gav mig sin kalender som jag placerar på min vägg i mitt hus. Dr Itua kan också bota följande diagnos ... Cancer, Hiv, Herpes, hepatit B, leverinflammatorisk, Diabetis, Du kan kontakta honom på e-post eller whatsapp, @ .. drituaherbalcenter @ gmail.com, telefonnummer .. + 2348149277967 .. Han är trevlig Doc, Prata med honom snyggt. Jag är säker på att han också kommer att lyssna på dig.

  SvaraRadera