följ mig...

söndag 27 april 2014

TACK FÖR IGÅR!!!!

Vilken kväll det blev. På Incontro.
Så mycket folk, så mycket prat och så mycket kärlek och så mycket skön musik.
Förlåt alla ni, som jag inte hann prata med, som jag tänkt. Men det värmde i hjärtat att se varenda en av er!!!
Det bjöds på modevising. En strålande auktion, där Lydias fantastiska tavla var en av objekten. Blandat med presentkort på ögonfransförlägnining, löpkurser, gymkort och massor av annat skoj!!
Och sedan blev det musik"!!
För vår skull var de där och sjöng" Tack Tack Tack!!!!!
Mer info på hemsidan i morgon och här på bloggen också så klart :-)))
Ni vet ju hur lätt jag blir star-struck :-)))) Men fatt ni ? han kom och sjöng sina klassiker bara för våran skull!!!! 
Åh så kom det en massa snygga fina glada och sprudlande modeller, kerstin kom förbi också. Men lite senare. Hon är också modell och är gift med Åke som typ, räddade livet på mig på Medoc marathon, genom att hålla mig sällskap de sista 3 km. :-))


What a surprise. Super söta och gulliga och hjälpsamma Kristina svepte förbi från Stockholm. Hon jobbar på förlaget som skall ge ut vår bok. Om mitt projekt!

Anna med auktionsförättaren (som jag glömt namnet på, förlåt!!!!!)
Auktionen gick kanon, resultatet redovisas i morgon eller på tisdag!!!
Finaste Lydia Cohen skänkte den här vackra tavlan. Vilken kvinna hon är. Vilken energi hon sprider.
Och vilken jävla helvetes cancer hon har. Inte rättvist. Inte rättvist.
Vi letade kläder till kvällens happening. Men Anna och jag är precis lika kassa på det där med ekipering. Vi skulle verkligen ha en personal-shopper :-)) För vi tittar,  gillar (eller gillar inte) och tar det. Lätt och enkelt och inte en massa konstiga val. Och så gärna ett glas rosé på det. Då är vi nöjda, så enkelt. Och det förstår Anna på Oles Döttrar på Södra vägen!!!
Ser jag dubbelt? Roligaste Rongedalarna man kan hitta :-))
Alltså sötaste paret!! Patrik och Annette. 

En bror Rongedal, moi och Sara Lövgren. Hon var sååååå grym. Tack alla som var med och gjorde skillnad!!


3 kommentarer:

 1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  SvaraRadera
 2. Omedelbara resultat från de första 3 dagarna av att kontakta Love-spell caster kallas Dr.Oduduwas, jag bestämde mig för att gå med i kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min man att älska mig mer efter 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot hans handlingar och ont han orsakade mig, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt, bara igår morgon kom min man Aslund hem.
  Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan även Whatsapp nummer: +2348109844548. Jag hade mycket tur att ha denna personliga kontakt med Oduduwa, och på grund av hjärtats glädje lovar jag Oduduwa att jag kommer att dela med mina vänner om hans stora magiska kärleksspellande krafter för att lösa följande problem:
  - Om du vill ha din ex tillbaka.
  - Avsluta skilsmässa och återförenas med ditt äktenskap
  - Vinn tillbaka Tillit från din älskare
  - om du alltid har mardrömmar eller dåliga drömmar på natten
  - Du vill bli befordrad på ditt kontor. (Lycka till och framgång)
  - Du vill ha kvinnor / män att lockas till dig.
  - Om du vill föda ditt eget barn.
  - Stava till styrkor, rikedom och berömmelse.
  - LOTTO vinnande magiska nummer.
  - Växtbaserad botemedel och helande av någon blodsjukdom. (Botemedel mot bröstcancer)
  Jag heter Caroline Maclver från Stockholm sverige. Vi förtjänar alla att vara lyckliga i vårt äktenskap och relationer, därför önskar jag er lycka till.

  SvaraRadera
 3. Mitt namn är Ulrika som bor i Tripoli. För några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från Sverige, en medborgarebaserad journalist avslöja hur han parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation inom 5 dagar och fru återvänder hem. Överstepräst Oduduwa Spell Caster från afrikan nation hjälpt till att göra alla dessa möjliga. Jag var lycklig nog och lycklig med att få tillgång till personlig e-post för att kommunicera med Oduduwa för att hjälpa till att lösa mina utmaningsutmaningar. i mer än 2 år av äktenskap med Anderson min man har jag känt mig deprimerad, orolig att gråta och dela hemliga tårar när jag kommer ihåg hur min 7 år gamla dotter frågar mig om hennes pappa kommer hem för månad som slutar familjebordsmiddag på Grand -mums hus Dess exakt två år övergav min man Anderson oss för en annan kvinna. Men jag lovade min dotter under sista Thanksgiving firandet att jag kommer att ge henne en oförglömlig gåva den här julhelgen min dotter var inte intresserad av gåvor eftersom jag förstod att hon saknade fadern så mycket och ville se honom. Jag vet aldrig riktigt hur möjligt detta kommer att bli. min man Anderson tittar in i mina ögon och sa till mig att äktenskapet är över mellan oss. mannen lämnade hem, han slutar hämta mina telefonsamtal och inga textmeddelanden. Jag älskar min man så mycket och för min dotter, jag var mycket orolig, despirat och redo att göra allt som möjligt. någonting alls för att få med sig mannen hemma. Jag vill inte svika min dotter. Jag berättade för en vän av mig, hon introducerade mig till dr.Oduduwa en magisk spell-caster. vän sa att Oduduwa hjälpte henne att återställa till hennes kärleksförtroende förtroende med magisk kärleksspell. Jag trodde inte på magiska stavar tidigare men jag var övertygad eftersom jag också läste från online blogg kommentarer posta om stava-hjul magi för att vinna tillbaka ex love.
  Jag gav magisk kärlek stava ett försök att återvända min man och far till min dotter hemma. Jag behövde en lösning snabbt. Jag skickar ett mailmeddelande till Oduduwa-e-postadressen som min vän gav mig (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). några timmar jag fick ett svar och han villig att hjälpa mig, vi pratar och jag följde hans instruktion. Han försäkrade mig tre dagar mannen kommer att ringa mig på telefon för att komma hem, jag tror, ​​be och hoppades. Till min största överraskning, strax efter 2 dagar av Oduduwa lunchade kärlekstjuv på min räkning i Oduduwa tempel, ringde min man man på telefon med ett okänt telefonnummer, vi pratade så snyggt och nästa dag bokade han en flygbiljett och kom hem jag hörde en knock på min dörr, det var ett oförglömligt ögonblick i mitt liv och min dotter så avslutad hoppa för att välkomna sin pappa hem, jag är så bortkommen tacksam mot Oduduwa kraftfull spellcaster, det är därför jag är ute för att dela med mina vänner eftersom Jag tror att någon kan behöva hjälp för att fixa det trasiga förhållandet, vi förtjänar alla att vara glada i vår kärleksrelation, äktenskap och kärlek. med omedelbar resultat finns det ingen bieffekt. här för att kontakta honom för hjälp Whatssap meddelande till +2348109844548

  SvaraRadera