lördag 3 maj 2014

En bekännelse

Jag har våndats och tänkt och inte vetat hur.
Vad det är som skaver.
Något har inte känts rätt.
Det är konstigt, innan jag gick på cellgifter, så kunde jag bara köra. Rakt fram. Eller dit jag ville.
Inte så att jag inte njöt, av livet innan.
Men det var inte så himla krångligt eller känsligt.
Men nu är det som om cellgifterna gett mig ytterligare ett sinne att ta hänsyn till.
Skit jobbigt. Och så svårt att ta till mig.
Och jag skämtar om den nya Cecilia 2.2 och tycker att jag är ganska rolig :-)
Men att det ligger både allvar och sanning och mörker bakom det skämtet. Förstår jag inte ens själv.
Men att min nya relativt tröga hjärna inte tar in, den nya personligheten.
Att jag måste ta hänsyn till yttre omständigheter, på ett helt nytt sätt.
Att jag inte förstår saker lika lätt och inte kan dra slutsatser lika snabbt.
Att jag har svårt att koncentrera mig och uttrycka mig, så som jag gjorde innan.
Att jag är klumpigare och inte så nyanserad. Men att jag blir dubbelt så ledsen nu, om jag sårar någon och inte riktigt förstår det.
Att vara frustrerad, fast samtidigt fylld av lycka att jag lever.
Att känna maktlöshet över att jag gjort så många människor ledsna och oroliga, genom att bli sjuk.

Och det tar lite tid, innan hjärnan kopplar det kroppen försöker berätta.
Min tystnad här, beror på att jag tänkt. Att Anna har tänkt. Och att vi har pratat. Stött och blött och vridit och vänt. För hjärnan säger: -Jaaaaa, kör på. Det går, ni kan. Jobba 15 tim. varje dag.
Men kroppen säger: -Snälla, inte än, inte nu.
Så slutsatsen av allt det här är, att det blir ingen stiftelse, just nu.
Det känns som jag måste rädda mig själv och min familj innan jag kan rädda välden :-)

Så överskottet från loppet, som skulle gått till stiftelsen, går istället till Cancerfonden.
Jag hoppas verkligen inte att någon misstycker. Mitt mål är att det skall bli en stiftelse, snart.
Men just nu är det tyvärr inte möjligt.
Så istället fokuserar vi att få så många att springa, så att vi alla får en sundare livsstil och att vi får in så mycket pengar som möjligt till forskningen.
För det kommer också att rädda liv.
Och en börda släppte plötsligt från mina axlar.
Tack för att du finns med i med och motgångar. Förlåt för allt, som inte blev som vi tänkte. Älskar dig!



3 kommentarer:

  1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
    4. Viktminskning spell
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings
    11. Lottery spell

    SvaraRadera
  2. Jag heter katie Aslund. från Tripoli .. för några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa ta tillbaka hans ex fru efter skilsmässa.
    Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
    Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
    Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
    för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
    idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
    jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
    * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
    * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
    * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
    här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
    Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.

    SvaraRadera
  3. Mitt namn är Elda Jag vill vittna om den stora stavningskastaren som heter Dr.Chamberc, min man och jag är gift i 5 år nu har vi inget barn och läkare sa till oss att jag inte kan föda bara för att min kropp var skadad på grund av fel narkotiska receptet får mig att oroa mig och min man är inte glad så min man bestämmer sig för att gifta sig med en annan tjej och skilja mig, jag var så ledsen att jag berättade för min vän om att hon fick mig Dr.Chamberc e-postadress och jag aldrig tro på honom så mycket, men jag bestämde mig för att försöka det och han sa att han skulle hjälpa mig att få min man tillbaka efter tre dagar och jag skulle bli gravid. Jag tvivlade på att på tredje dagen kom min man tillbaka till mig och grät han sa han ville inte längre ha skilsmässa 2 månader efter att doktorn bekräftade att jag var gravid, om du har några problem, kan Dr.Chamberc hjälpa dig också, skicka honom ett mail på chamberc564@yahoo.com

    SvaraRadera